Navigatie
Scoring OMK door:
OKK 2009
Open KLu Kampioenschappen Zweefvliegen 2009 @Malden

Afsluiting Open KLu Kampioenschappen Zweefvliegen 2009

Zaterdag, 13 juni 2009

Dat waren de Open Klu Kampioenschappen 2009 dan weer! De wedstrijd is voorbij! Met 3 dagen voor de 15m-/standaard klasse en Clubklasse, en helaas slechts 2 voor de Open klasse was het desondanks een geslaagde en erg gezellige wedstrijd.

Allereerst willen we de winnaar van het militaire klassement; de “Open KLu Kampioen zweefvliegen 2009” feliciteren; oud-luchtmachter Bas Seijffert, van harte gefeliciteerd met je overwinning! Bas is tevens winnaar geworden van de 15m-/standaard klasse.

Ik heb inmiddels alle klassen afgesloten. We feliciteren de winnaars: Hein Van Der Linden in de open klasse, Ton Staassen in de clubklasse en Bas Seijffert in de 15m-/standaard klasse.
Vanuit de clubklasse hebben winnaar Ton Staassen en Theo Janssen (voor zover dat al niet op het NK was gebeurd) voor 2010 het recht op NK deelname zeker gesteld.
Vanuit de 15m-/standaard klasse hebben Bas Seijffert, Siem Troost, Ronald Kaay, Philippe Hendriks, Jeroen Van Dijk, Adriaan Schuitmaker, Nico Koster en Geert-Jan Holterman voor 2010 het recht op NK deelname zeker gesteld (voor zover dat al niet op het NK was gebeurd). Proficiat!
In de open klasse hebben we, om als NK kwalificatiewedstrijd te dienen, het vereiste minimum van 3 wedstrijddagen helaas niet gehaald.

Het eindklassement voor de titel Open KLu Kampioen zweefvliegen 2009 ziet er als volgt uit:


   1. Bas Seijffert 99%
   2. Erik Wijers 94%
   3. Theo Janssen 88%
   4. Ronald Kaay 86%
   5. Ronald Berg 84%
   6. Jeroen van Dijk 81%
   7. Theo van 't Rood 75%
   8. Michel Broekman 68%
   9. Mike van Gurp 65%
 10. Boris Broere/René van Hofwegen 58%
 11. Mark de Jonge 46%
 12. Jasper van der Lelij 39%
 13. Niels van Dijk 30%
 14. Hans Hermans 28%
 15. Ad van Gurp 26%

Alle uitslagen OKK2009 op Soaring Spot

Alle uitslagen OKK2009 (Google pdf)

Tot volgend jaar voor de Open KLu Kampioenschappen 2010!

Met dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes van dit jaar.


Henno Gemmink
WedstrijdleiderVrijdag 12 juni
Regen regen en nog es regen

Vanmorgen regende het pijpenstelen, dit heeft het overigens de gehele nacht gedaan. Malden is omgeturnd tot één groot moeras en al soppend gewapend met paraplu's en Zuidwestertjes kwamen de deelnemers naar de Briefing in de Zweef Inn.

Zoals het sombere weer al deed vermoedden zit er voor vandaag écht geen opdracht in en is de dag gecancelled. Na de vermoeiende dag van gisteren even een relax moment voor de vliegers.

In de middag klaarde het op en konden de nog natte kisten (gisteren zijn een hoop vliegers letterlijk onderuit geregend) gedroogd worden. Verder is de dag nuttig besteed door onze vliegers, driftig werden de vluchten van de afgelopen dagen geanalyseerd. Ook is er op de beamer naar de World Air Games in Turijn gekeken die een life tracking systeem hebben. Erg leuk dat je "live" de wedstrijd visueel kunt volgen. Als het goed is zijn morgen onze vliegers ook "live" te volgen vanuit de Zweef Inn met hun transponders.

Wat het weer morgen gaat doen is nog een verrassing maar na dit relax dagje willen de vliegers maar één ding: vliegen!Donderdag 11 juni = gecancelled

De meteo van vandaag.

Woensdag 10 juni


PC_MET TopTherm 10 juni

OKK voor deze dag maar verplaatsen naar Friesland ??? 

klik op beeld voor vergroting
Dinsdag 9 juni = gecancelled


Wat zal het weer gaan doen . . . . ??
Maandag 8 juni 2009

Volg OMK op
KNMI Buienradar
Verwerkingstijd: 0.10 seconden